onsdag 14 februari 2007

Saker som gör bögen i mig glad:

  • Bögbloggar - som tillåter mig att ta del av andra bögars liv,
  • Mika - en celeber bög vars musik gör mig allmänt glad,
  • samt tanken på att den här listan kommer att fyllas på.

Stan - som ska sluta upp med att kopiera Fred, eftersom att han inte behärskar det!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Haha jag tänkte lite på att du börjar sno Freds språk, men det gör jag med. Nog förtjänar han ett pris ändå? Är han inte bäst? Du vet, Fred har faktiskt räddat mitt liv en gång...

Och nu gör jag nog bort mig totalt, men vem är Mika?

Stan sa...

Trollhare:

Jo, ja vet. Ska lägga av med att avsluta i tredje form. Är inte tillräckligt fyndig för det ännu. :) Jag ska försöka vara lite innovativ på egen hand i fortsättningen.

Klart han förtjänar ett pris, för mig har han nästan kommit att bli en bögversion av Dalai Lama.

Ska redigerar det där med Mika en aning. Det jag ville få fram var väl att det äntligen har kommit en bögartist som inte måste marknadsföras som "hyperbögig". Dessutom är hans låtar riktigt härliga att lyssna på. Kolla länk nedan:

www.myspace.com/mikamyspace

Och du, tack för att du har lagt upp min sida som länk! Du är riktigt hyvens du!

Anonym sa...

"en bögversion av Dalai Lama" Jag hoppas han läser det här...

Allvarligt, borde vi inte ge honom nåt pris? Skulle vi inte kunna ha en bloggala eller nåt?

Men det är självklart du ligger som länk, jag är bara glad att jag hittat hit! Jag saknade ju dig förut och var lite orolig...

Stan sa...

Jag kände mig en aning patetisk efter att jag postat den kommentaren. Men faktum är att han har betytt oerhört mycket. Och det var bl.a. hans komma-ut-berättelse som fick mig att ta tag i min egen process.

En interaktiv blogggala, varför inte? Men hur ska det gå till då? Några idéer?

Aftonbladet var inte det rätta forumet för mig. Det blev lite läskigt med ett snitt på 100 träffar om dagen. Blev handlingsförlamad bara jag tänkte på att så många läste det jag skrev.

Anonym sa...

Jag känner mig också lite patetisk som höjer honom till skyarna hela tiden, men han ÄR faktiskt... BÄST. Ibland tror jag nästan jag är kär i honom... Jag menar; jag förstr vad han betyder för dig och säkert många andra i din situation och för mig... Han är en ängel.

Men hundra träffar om dagen är inte så mycket. Det hade jag i början också, sedan låg det mellan 500 och 1000. Då var jag nära att få hjärtsnörp för jag var paranoid och allt. MEn nu känns det mycket bättre. Jag känner mig nästan stolt ibland att folk läser.

En bloggala: Vi kommer på ett antal kategorier, sedan får folk nominera och rösta och så till slut presenterar vi resultatet. Det känns faktiskt som en bra idé. Frågan är mest hur man löser det rent praktiskt...

Anonym sa...

Har förresten precis skrivit om det...

Fred sa...

Dalai Lama?? Haha... ligger dubbel av skratt här. :-D

Stan sa...

Trollhare:

Känns som du har bättre koll på det där än jag. Men jag hjälper gärna till så gott jag kan. Såg i bloggen din att det fanns ett visst intresse. Har du kommit fram till något?

Fred:

Dalai Lama var väl kanske att ta i, men grym är du!

Anonym sa...

Det var inte alls att ta i! Det är sant ju.

Stan, om du vill snacka har jag samma nick på Qruiser...